vbs

Jag som främst driver denna blogg heter Lars, är 27 år gammal och har oddsat sedan år 2000. Jag är medlem i Växjö Betting Society som är en relativt anonym förening men som numera är rejält på uppgående inom bettingvärlden. Inom VBS så är vi ca 20 medlemmar som samarbetar när det gäller rekar och vi byter kunskaper dagligen för att skaka fram de bästa spelen! Spelandet är även mitt yrke sedan 1-1½ år tillbaka. Innan dess jobbade jag på ett av Sveriges största företag. Jag har själv spelat innebandy i elitserien, division 1 ishockey och juniorallsvenskan/div 4 elit i fotboll. Har senaste 1-2 åren dock bara hållit på med kampsport. Drömmer om en större rulle och att få tummen ur och flytta till ett varmare land.

100k-Fonden är alltså något vi presenterar här på bettingbloggen. Målet är att vi ska ha en egen domän i framtiden men det projektet är inte helt klart ännu. Fonden är sedan i mitten av april i full gång och vi spelar med ett kapital som till större delen tillhör ett stort företag i Växjö kommun. Vi som driver fonden är alla medlemmar ur Växjö Betting Society och vi tar stor hjälp av sidan; www.rygga.com! VBS publicerar en del av sina spel på den sidan flera gånger i veckan och jobbar hårt för att utöka samarbetet sinsemellan. Håll utkik både här och där för spel och nyheter!

Har ni frågor, önskemål eller vill lufta era tankar så hör gärna av er på: vaxjobettingsociety@gmail.com. Nu går det även att chatta med oss via msn på denna adressen så vill ni snacka spel eller annat så adda adressen ovan!